Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Yeni çevre ve Şehircilik Bakanı deprem bölgesindeki konutları inceledi!

Yeni çevre ve Şehircilik Bakanı deprem bölgesindeki konutları inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından depremden etkilenen 11 ili yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalar başlatılmıştı. Bu illerdeki konutlar üzerinden yapılan çalışmalarda hangi bölgelerde yeniden konutların yapılabileceği gibi konularda incelemeler yapıldı. Bazı bölgelerde yapılmasına karar verilen deprem konutları hakkında ise çalışmaların başladığı ifade edildi.

BAKAN DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yeni göreve gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise bugün yaptığı açıklamalarda deprem bölgesine giderek burada incelemelerde bulunduğunu ifade etti.

Yaptığı açıklamalarda "Depremden sonra imar üzerinde çalışmalar oldu. Rezerv alanlar belirleyerek konut ve köy evleri yapmaya çalıştık. Fakat bunlara aşacak bir irade ve yapı bizde var. Şehrin eski canlı haline yeniden dönmeliyiz. Kadim şehirde yaşıyoruz. Şehri eski haline getirmek görevimiz olduğunu düşünüyorum. Bunların şartlarını konuşacağız, yerelde karşımıza çıkacak sorunları sizlerden dinleyeceğiz. Bunun için geldik. Bizleri buraya kadar davet ettiniz, teşrif ettiniz, Allah razı olsun." ifadeleri ile çalışmaların da bu düzlemde devam ettiğine değindi.

24 Haziran 2023 - 21:57:17 159 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)