Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
TBMM'nin 104. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

TBMM'nin 104. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında TBMM'de ilk tören gerçekleşti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına saygı çelengi sundu. 23 Nisan coşkusu, TBMM açılışının 104. yılı anısına Meclis'teki Atatürk Anıtı önünde yapılan törenle başladı. Tören sırasında TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı seslendirildi.

Meclis Başkanı Kurtulmuş'un yanı sıra devletin üst düzey temsilcileri de bu özel günde bir araya geldi. Törene TBMM Başkanvekilleri, Bakanlar ve milletvekillerinin yanı sıra TBMM idari personeli de katılım gösterdi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve öğretmenlerle öğrenciler, Anıtkabir'de düzenlenen törenlere katılarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çiçek bıraktılar. Meclis Başkanı Kurtulmuş liderliğindeki heyet de Anıtkabir'i ziyaret etti; ancak   Irak ziyaretinden  dönüş yaparak yurda dönen. Cumhurbaşkanı Erdoğan törenlere katılamadı  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Erdoğan'ın yerine törende yer aldı.

Kurtulmuş, Anıtkabir Özel Defteri'ne, TBMM'nin kuruluşunun ve milli egemenliğin önemine vurgu yapan anlamlı sözler yazdı. Büyük bir iradenin ürünü olan TBMM ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanmasıyla ilgili duygularını dile getirdi ve ülkemizdeki tüm çocukların daha iyi bir gelecek için umut taşıdığına dikkat çekti. Kurtulmuş, TBMM'nin demokrasi ve cumhuriyet ilkelerine bağlı olarak yola devam edeceğine vurgu yaparak, milletvekillerine ve aziz şehitlere minnetle anma mesajı iletti.

Bu anlamlı günde, Numan Kurtulmuş ve diğer devlet erkanının yanı sıra, eğitim camiası ve öğrenciler de milli mücadelenin anlamını derinden hissettikleri etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar.

23 Nisan 2024 - 12:36:55 56 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler: #sakaryaemlakilan #haber #emlak #yatırım #sakarya #Adapazari #konut # ev #arsa #tarla #sanayii #23nisan #tbmm
Reklam
Yorumlar(0)