Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Milli Emlak'tan arsa alana araba bedava

Milli Emlak'tan arsa alana araba bedava

Milli Emlak arsa satışları kadar 2.el araç satış ilanları da yakından takip edilirken yeni satış duyurusu yayımlandı. Milli Emlak'tan satılık araçlar ve arsa fiyatları ile yeni fırsatlar sunuldu.

Hazine arazilerinin satışı tüm hızı ile devam ederken Milli Emlak arsa satışları kadar satılık ikinci el araç ilanları ile de dikkat çekti. Piyasa fiyatının çok daha altında yer alan düşük fiyatlarla satışa sunulan taşınır ve taşınmaz mallar vatandaşa büyük alım fırsatı sundu. 

Devletin atıl durumda olan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak amacı ile başlatmış olduğu ucuz Milli Emlak arsa satışları tüm hızı ile devam ediyor. Yine aynı şekilde kamu kurum ve kuruluşlarına ait olan ve artık kullanılmayan ikinci el araçlarda yine kelepir olarak tabir edilen çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni Milli Emlak arsa satışları ilanları yayımlanırken aynı zamanda Milli Emlak'tan satılık 2.el araba ihale ilanları da peş peşe duyuruldu. İşte o fırsatlar... 

Mülkiyeti devlete ait olan ve atıl durumda kaldığı için değerlendirilemeyen hazine arazileri için alınan yeni karar doğrultusunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü üzerinden satışa sunulmasına karar verilmişti. Alınan karar doğrultusunda ekspertiz çalışmaları tamamlanan ve değerleri belirlenen arsalar peyderpey satışa sunulmaya devam ediliyor.  Değerleri belirlenen arsalar satışa sunulurken bu arsalar için yeni bir ilanda Kastamonu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü'nden satışa sunuldu. Satış ilanı kapsamında mülkiyeti hazineye ait olan 11 arsa satışa sunuldu. Bu arsalar arasında en düşük satış fiyatı 1270 m2 büyüklüğe sahip olan arsa için belirlenen 210 bin liralık fiyat oldu.  

İkinci el araç almak isteyen kişilere yönelik olarak Milli Emlak artık kullanılmayan kamu kurum ve kuruluşlarına ait olan kullanılmayan 2.el araçlar için satış duyurusu yayımladı. Yayımlanan ilanlarda en düşük satış fiyatı 35 bin TL olarak belirlenirken en yüksek fiyat ise 110 bin TL oldu. Bu ilanlar kapsamında 320 bin TL ödeme yapan kişiler hem arsa hem de araba sahibi olma fırsatı elde edebilecekler. Söz konusu satış ihalesi ise 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün (Milli Emlak Müdürlüğü) Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı No:57 Merkez/KASTAMONU adresindeki binasının 1. katında bulunan ihale salonunda toplanacak olan komisyon huzurunda 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. 

31 Ekim 2022 - 12:20:14 418 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)