Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Koltuk Değişimi Sakarya'da Gerçekleşti Yusuf Alemdar Mührü Devraldı, Ekrem Yüce Veda Etti!

Koltuk Değişimi Sakarya'da Gerçekleşti Yusuf Alemdar Mührü Devraldı, Ekrem Yüce Veda Etti!

Sakarya'da 31 Mart yerel seçimlerinin resmi sonuçlarının ardından büyükşehir belediye başkanlığını kazanan Yusuf Alemdar, yasal prosedürlerini tamamlayarak mazbatasını alıp, resmi olarak yeni görevine başladı. Tören sırasında belediye binası önünde toplanan çok sayıda vatandaş ve siyasi isim, bu önemli değişimi gözlemledi.

 

Eski Başkan Ekrem Yüce, düzenlenen devir teslim töreninde Sakarya'daki çalışmalarından ve kazandığı tecrübelerden bahsederek, gelecek için iyi dileklerini iletti: "Bu şehirde çalışırken binbir türlü hadiseler karşısında dimdik durmanın mutluluğu içerisindeyim. Görevi bize layık gören Cumhurbaşkanımıza minnettarım. Her ne kadar bir dönem sona ersin, hayat devam ediyor. Eksikliklerimiz elbette olabilir, ancak yeni başkanımızın bu eksiklikleri tamamlayacağına şüphem yok," dedi.

Yüce'den görevi devralan Yusuf Alemdar ise kendinden önceki yönetim dönemine teşekkür ederek, Sakarya'nın daha iyi bir gelecek için atacakları adımlara değindi: "Üstlenmiş olduğumuz bu yeni sorumluluğun bilinciyle, Ekrem Yüce'nin 5 yıllık hizmetlerinin üzerine daha fazlasını katma gayretinde olacağız. Şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimizi, vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda şekillendirerek hayata geçireceğiz," diye vurguladı.

 

Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilen ve seçimlerde yüzde 47.19 oy oranı ile zafer kazanan Yusuf Alemdar, seçim zaferinin ardından Sakarya Adalet Sarayı Ek Binası'nda düzenlenen törenle İl Seçim Kurulu Başkanı Ethem Özkan'dan mazbatasını alarak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine resmi olarak başladı. Sakaryalılara hizmet sözü veren Alemdar, yeni dönemde yapılacak çalışmalarla şehrin gelişimine katkı sunmayı hedefliyor.

5 Nisan 2024 - 17:27:34 83 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)