Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Vali Karadeniz'den Kadir Gecesi İçin Umut ve Duaya Çağrı

Vali Karadeniz'den Kadir Gecesi İçin Umut ve Duaya Çağrı

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, bu yıl Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hemşerilerinin ve tüm İslam dünyasının mübarek gecesini tebrik etti.

Vali Karadeniz mesajında, Ramazan ayının manevi atmosferinde, Müslümanlar için son derece özel bir yere sahip olan Kadir Gecesi'nin, Rabbimizin rahmet ve affının sınırsız olduğunu hatırlattığımız ve Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı mübarek bir zaman dilimi olduğunu vurgulayarak, bu gecenin tüm insanlık için kıymetli ve üstün olduğunu ifade etti. Kur'an-ı Kerim'in insanlık için dünya ve ahiret hayatını aydınlatan, insanlığın karanlıktan aydınlığa çıkmasına rehberlik eden bir kitap olduğunu belirtti ve herkesi bu gecenin değerini bilerek idrak etmeye çağırdı.

Dünya genelinde yaşanan olumsuzluklara ve bölgesel çatışmalara da değinen Vali Karadeniz, özellikle Müslüman coğrafyalarda ve Filistin'de yaşanan olayların sona ermesi ve dünyanın buna karşı duruş sergilemesi için dua ettiğini söyledi. Vali, Türkiye'de meydana gelen doğal afetler ve felaketlerde sergilenen dayanışma ve fedakarlığın devamını diledi. Kadir Gecesi'nin vesilesiyle hayatını kaybedenleri anarak, şehitlerimiz ve gazilerimiz için rahmet ve sabır diledi.

Sakarya Valisi, son olarak Kadir Gecesi'nin tüm milletimiz ve İslam alemi için kurtuluşa vesile olması temennisinde bulundu ve herkesin bu manevi gecedeki dualarının kabul olmasını diledi.

5 Nisan 2024 - 18:08:04 81 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)