Reklam
Filtrele
Reklam
Reklam
FACEBOOK'TA TAKİP EDİN
Sakarya Emlak İlan Facebook
Reklam
Konut alınırken nelere dikkat edilmeli

Konut alınırken nelere dikkat edilmeli

Sakarya'da faaliyet gösteren Efdal Gayrimenkul'un satış temsilcisi Vedat Uysal, ev alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalara dair önemli bilgiler verdi. Uysal, özellikle konum, bina özellikleri, inşaat kalitesi ve güvenilirlik gibi faktörlerin önemine vurgu yaptı.
Konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıklayan Uysal, ev alacakların öncelikle konumlarını belirlemeleri gerektiğini ifade etti. İş yerine yakınlık, çocukların okulu, sosyal aktiviteler ve alışveriş imkanları gibi ihtiyaçlara göre hareket etmenin önemine değinen Uysal, ayrıca projeli bir alım yapılıyorsa detaylı araştırma yapılmasının önemli olduğunu belirtti.
Haciz ve ipotek durumlarından kaçınılması gerektiğini vurgulayan Vedat Uysal, aynı zamanda depreme dayanıklı binaları tercih etmenin güvenlik açısından önemli olduğunu söyledi. Ev alırken dikkat edilmesi gereken diğer unsurlar arasında kat sayısı, bina yaşı, içerisindeki özellikler ve cephe tercihleri gibi faktörler olduğunu belirtti.
Emlak sektöründe güvenilir bir şirket seçmenin önemine de değinen Uysal, inşaat kalitesi, kullanılan malzemeler ve şirketin geçmiş performansını araştırmanın önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, alım sonrasında da müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi gibi faktörlerin göz önünde bulundurulması gerektiğini ekledi.

5 Aralık 2023 - 19:44:21 546 Okunma
Editör: Haber Merkezi Etiketler:
Reklam
Yorumlar(0)